Over ons

De verfgroothandel gericht op de professional

WS Coatings is een jonge en dynamische verfgroothandel waar de klant centraal staat en de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
In 2005 zijn de heren D. van der Kooij en Gert Poelakker begonnen met een verfgroothandel in Nijverdal, die vanaf dat moment een enorme groei doormaakte.

In 2014 heeft de heer van der Kooij zijn aandelen verkocht aan Theo Westendorp, omdat verfgroothandel van der Kooij zich wilde richten op de Betuwe, waar ook de hoofdvestiging en 2 filialen zijn gevestigd. Na de overname is WS Coatings B.V. al een begrip in Twente, met veel vaste afnemers.

Wij bieden een breed assortiment producten en diensten zoals:

  • Professionele bouwverven
  • Vloercoatings
  • Klimmaterialen
  • Schildersbenodigdheden
  • Spuitapparatuur

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de huidige ontwikkelingen en zijn goed in staat u te voorzien van de juiste advisering. Het is de moeite waard een keer onze vernieuwde groothandel te komen bezichtigen en zelf te zien wat wij allemaal voor u in huis hebben, de koffie staat de gehele dag klaar!

Voor de leveringen maken wij gebruik van eigen vervoer waardoor uw bestelling met zorg wordt geleverd.
Bestellingen die voor 9:30 uur zijn gedaan worden dezelfde dag nog bezorgd, zodat u geen dag zonder materiaal hoeft te zitten.

WS Coatings is een groothandel waarin de schilder zich thuis voelt!

Altijd op de hoogte

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief Blijf per e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen